Все про рейдерство і антирейдерство

Будь-який успішний бізнес в України може стати ціллю рейдерів. На відміну від методів, які застосовувалися проти бізнесу раніше, тепер рейдерство здійснюється із застосуванням способів, які зовні виглядають цілком законно. Тому ефективний захист бізнесу від рейдерства повинен грунтуватися на ефективних правових механізмах.

Допомога адвоката в захисті бізнесу від рейдерства може відбуватися у різних
ситуаціях. Якщо захоплення планується, але ще не відбулося, адвокат в найкоротший час проводить правовий аудіт компанії, щоб виявити вразливі місця. Рейдери вибирають успішні, але не цілком захищені організації, тому необхідно якомога швидше усунути прогалини в організації роботи компанії та структуризуватися, належним чином оформити документацію. Правова допомога на цьому етапі дозволяє побудувати грамотну систему роботи компанії. Таким чином буде знижено ризик того, що бізнес опиниться під прицілом у рейдерів.

Захоплення вже відбулося? Ми будемо оперативно перешкоджати подальшим діям рейдерів, вести боротьбу на випередження та негайно застосуємо захисні механізми. Також визначимо замовника та зацікавлених осіб у захопленні. 

Адже все це і допоможе оперативно вжити заходів у відповідь. Адвокати компанії « О. Кухар і партнери» допоможуть побудувати систему безпеки підприємства, щоб звести до мінімуму тиск з боку потенційних рейдерів.

А якщо ви вже стали жертвою захоплення ми допоможемо залучити арсенал всіх можливих заходів для протидії рейдерам, повернення компанії та її активів власнику.

Телефонуйте