Допомога адвоката при ДТП

На жаль, учасником ДТП може стати кожен. І як поводитися в такій ситуації? Як діяти і що казати? Хто винен? Як правило, звичайні громадяни, які потрапили в ДТП, губляться і нервуються і лише кваліфікований фахівець може допомогти розібратися в такій ситуації та заощадити гроші клієнта. Адже важливо знати як, згідно із законодавством, необхідно правильно поводитись у разі дорожньо-транспортної пригоди, причому незалежно від того, чи є ваша вина. Саме від якості оформлення первинних документів (протокол, схема ДТП) співробітниками поліції із зазначенням точного розташування транспортних засобів, пошкодженням, слідової інформації , показаннями потерпілих та свідків, уламків транспортних засобів та багато іншого і залежить судова перспектива вашої справи, а також наявність або відсутність вини осіб в цій ДТП.

І тут слід звернути увагу на те, що адвокат повинен мати досвід ведення справ ДТП, адже фахівець другої сфери навряд чи зможе надати правильну консультацію. Часто зустрічаємо випадки, коли правоохоронні органи неправомірно складають протоколи та постанови про адміністративне правопорушення. Для того, щоб наші клієнти не стали об’єктами незаконних вимог та звинувачень, ми завжди перебуваємо на варті їхніх прав та законних інтересів.

Наші послуги:

  • консультуємо по телефону або виїжджаємо на місце події (за ситуацією);
  • перевіряємо правомірність та обґрунтування всіх заявлених вимог щодо відшкодування збитків отриманих у ДТП;
  • вивчаємо всі матеріали справи;
  • захищаємо інтереси клієнта в суді, в інстанціях та перед третіми особами;
  • складаємо письмові скарги, клопотання тощо;
  • оскаржуємо рішення суду.
Адвокати компанії „О.Кухар і партнери» мають великий досвід у захисті проти звинувачення по всіх частинах ст. 286 Кримінального кодексу України; у наданні юридичної допомоги як при оформленні ДТП, так і у відшкодуванні збитків від ДТП у судовому порядку; роботі зі страховими компаніями, з винуватцями ДТП, експертними установами та правоохоронними органами.

Телефонуйте