Господарські справи

У процесі здійснення підприємницької та господарської діяльності інколи виникають проблемні ситуації, спори та суперечки. Для вирішення таких справ застосовується окрема комплексна правова галузь – Господарське право. Ця сфера направлена на врегулювання відносин між суб’єктами господарювання та допомагає залагодити всі спірні питання, пов’язані з веденням бізнесу.

Успішне вирішення господарських справ вимагає від адвоката спеціалізації саме в цій правової галузі, чіткого знання відповідних законів та вміння їх використовувати на благо клієнта. Звернувшись до адвокатської компанії «О. Кухар і партнери», ви можете розраховувати на допомогу саме таких спеціалістів, маючих великий досвід у веденні подібних справ.

Наші пропозиції для вирішення ваших господарських справ

Ведення бізнесу це дуже складна й відповідальна справа. І тому господарські спори – практично неминучий компонент для підприємницької діяльності будь якого роду. В такому випадку майже 90% успіху рішення справи буде залежати від грамотного адвоката.

Фахівці адвокатської компанії «О. Кухар і партнери» мають високий професійний рівень. Вони чудово обізнані у галузі Господарського права, та зможуть владнати справу у короткий термін. Наші послуги будуть корисні вам на таких етапах:

  • Допомога у справі відкриття власного бізнесу (створення бізнес-плану та збір необхідної документації для всіх інстанцій);
  • Розгорнуті юридичні консультації щодо ведення господарської діяльності;
  • Представництво на судовому процесі з метою захисту ваших прав та інтересів;
  • Допомога у отриманні кредитів (від збору пакету документів до супроводження);
  • Укладання або розірвання договорів;
  • Залагодження проблемних ситуацій між юридичними та фізичними особами – суб’єктами господарювання (стягнення боргів, відшкодування збитків за невиконання умов договору, тощо) .

Господарські справи не терплять зволікань. Чим раніше ви звернетеся до професіоналів, тим краще для вашого бізнесу. Пам’ятайте, що доведення до розгляду господарських спорів у судовому порядку – це крайня міра. Такий спосіб вирішення справи потребує значного вкладення фінансів та забирає багато дорогоцінного часу і ваших нервів та здоров’я.

Залучення на допомогу висококваліфікованих адвокатів компанії «О. Кухар і партнери» допоможе вам відстояти свої інтереси з набагато меншими втратами. Задіючи свій досвід у попередніх справах та завдяки досконалому знанню Господарського права, нам здебільшого вдається врегулювати справу ще на досудовій стадії, шляхом мирних переговорів.

Телефонуйте